ŠNK BANOVAC GLINA Upis u školu nogometa!

Iako je Škola nogometa u organizaciji ŠNK Banovac započela s treninzima, još traju upisi za zainteresirane djevojčice i dječake!

Škola je otvorena za sve djevojčice i dječake u dobi od 5 do 18 godina, pružajući im priliku da razvijaju svoje nogometne vještine, ali i da usvoje vrijednosti timskog rada i discipline. Upisi se vrše u četiri selekcije: Prstići, Limači, Pioniri i Juniori.

– Posebno me raduje činjenica da je Blaž (Antonio Blažević) ponovno okupio juniore kako ne bi izgubili desetak kvalitetnih dječaka, a vjerujem da ćemo iduće sezone konačno moći razdvojiti i pionire. Uz pomoć roditelja i strpljenje trenera izgurat ćemo i ovaj period do povratka na glavno igralište. Nema predaje! – poručuje predsjednik kluba Marko Paić.

Ostaje nam samo pratiti napredak i navijati za sve mlade nogometaše koji srcem i dušom treniraju na terenu, sanjajući o velikim uspjesima. Škola nogometa je više od mjesta za treniranje – to je mjesto gdje se snovi pretvaraju u stvarnost, a zajedništvo i timski duh nalaze svoje pravo značenje.

Prethodni članakMještani Male Soline proslavili Dan Preobraženja Gospodnjeg, ujedno i Dan mjesta
Sljedeći članakVIDEO – GORNJI VIDUŠEVAC Obilježena predaja poraženog 21. korpusa vojske tzv. srpske krajine Hrvatskoj vojsci